Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Kruideninfuser - Kip

11.95

Wat is het precies?

Ben jij ook dol op de smaak van verse kruiden in je gerecht, maar heb je nooit zo'n zin om al die losse blaadjes en takjes er aan het einde van de kooktijd weer uit te plukken? Dan is de kruideninfuser van Fred helemaal iets voor jou! De infuser heeft een grappig design in de vorm van een geplukte kip.

Deze gadget hoort eigenlijk in iedere keuken thuis, want met het simpele ontwerp kun je heel gemakkelijk een kruidensmaak toevoegen aan je eten. Je kunt namelijk gewoon de infuser openklikken, de kruiden erin stoppen en hem vervolgens mee laten koken, bakken of braden in de pan.

Op die manier zullen alleen de aroma's zich gaan vermengen met de inhoud van de pan en kun je snel gaan genieten van de heerlijke geuren die opstijgen uit de pannen!

Specificaties

Productnummer 161636
Breedte 5 cm
Lengte 18 cm
Kleur Geel

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Kruideninfuser - Kip. Schrijf een review, of bekijk alle reviews