Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred IJsblokjesvorm Shotglazen - Set van 4

14.95

Wat is het precies?

Heb jij ook zo'n hekel aan shotjes die niet goed gekoeld zijn? Daar heeft Fred de oplossing voor: een ijsblokjesvorm, maar niet om gewone ijsblokjes mee te maken, want die passen natuurlijk niet in een shotglas. Fred heeft een ijsblokjesvorm, waarmee je hele shotglazen van ijs kunt maken. Ideaal toch?

Het is heel gemakkelijk: je doet water in de silliconen vorm en laat het een paar uur bevriezen. Als je het plateau er vervolgens uit haalt, heb je shotglazen van ijs, waarin je snel je drankje kunt serveren. En als de glazen gesmolten zijn, maak je in een handomdraai weer nieuwe. Zo weet je zeker dat je nooit meer een shotje drinkt dat niet koud genoeg is. In het plateau is ruimte voor vier shotglazen.

Specificaties

Productnummer 161619
Breedte 13 cm
Lengte 13 cm
Kleur Wit
Materiaal Silliconen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred IJsblokjesvorm Shotglazen - Set van 4. Schrijf een review, of bekijk alle reviews