Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred IJsblokjesvorm met Roerstaaf Gitaar - Set van 3

11.95

Wat is het precies?

Op een warme zomerdag kun je je drankjes voortaan wel erg rockend afkoelen met de ijsblokjesvorm van Fred. De silliconen vorm met de bijgeleverde staafjes maakt ijsblokjes in de vorm van een echte gitaar. Zo heb je niet alleen een koel drankje met roerstaaf, maar het ziet er ook nog gaaf uit!

Je kunt de gitaren gemakkelijk maken door water in de vorm te gieten, de gekleurde stokjes erin te leggen en het vervolgens een paar uur te laten bevriezen. Zet de ijsblokjes met roerstaaf in je glas voor een wel heel muzikaal drankje. Met de vorm kun je in één keer drie ijsblokjes maken.

Specificaties

Productnummer 161620
Breedte 17 cm
Lengte 21 cm
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred IJsblokjesvorm met Roerstaaf Gitaar - Set van 3. Schrijf een review, of bekijk alle reviews