Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Fred Hopside Down Bierglas - 300 ml - Set van 2

23.94 20.94

Wat is het precies?

Met het ontwerp van dit Hopside Down bierglas heeft designer Dima Komissarov een echt gat in de markt gevonden. Mannen drinken nou eenmaal graag bier uit het flesje, maar de vrouw ziet het liever uit een glas gedronken worden. Dit is een combinatie van beide! In het bierglas zit namelijk een flesje op z'n kop waar je het bier in kunt schenken. Het Hopside Down bierglas heeft een inhoud van 300 ml en staat dus gelijk aan de inhoud van een fluitje. Deze set van 2 stuks is leuk als cadeau voor echte bierliefhebbers. Of om je eigen servies collectie aan te vullen met twee opvallende items!

Specificaties

Productnummer 65947
Aantal 2 stuks
Inhoud 0,3 liter
Materiaal glas

Wat vind je ervan?

15/11 2013
Andries / Franeker
Ondergetekende had 4 stuks hopside down bierglazen besteld (s' avonds 20.15 uur) en de volgende dag al in huis,Dit zijn zeer aparte glazen, en ik heb er zelf een extra dimensi aan toegevoegd in de vorm van namen en data, welke ik op de glazen heb ge-etst met Armour etch creme. het zijn geslaagde gifts geworden.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews