Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Fred Hopside Down Bierglas - 300 ml - Set van 2

15,95
20,94
bundelvoordeel -31%
In winkelwagen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Vergelijkbaar

Fred Hopside Down Bierglas - 300 ml

15.95 13.95

Wat is het precies?

Met het ontwerp van dit Hopside Down bierglas heeft designer Dima Komissarov een echt gat in de markt gevonden. Mannen drinken nou eenmaal graag bier uit het flesje, maar de vrouw ziet het liever uit een glas gedronken worden. Dit is een combinatie van beide! In het bierglas zit namelijk een flesje op z'n kop waar je het bier in kunt schenken. Het Hopside Down bierglas heeft een inhoud van 300 ml en staat dus gelijk aan de inhoud van een fluitje. Leuk als cadeau voor echte bierliefhebbers. Of om je eigen servies collectie aan te vullen met een opvallend item!

Specificaties

Productnummer 65941
Materiaal glas

Wat vind je ervan?

16/12 2011
Floris / -
Ik heb de glazen vandaag binnen gekregen. Ze zijn erg mooi en drinken prima. Het bier blijft ook lekker cool, omdat je dat niet direct vast hebt met je hand. Alles bij elkaar ziet het er erg leuk uit en je bier blijft ook nog is koud! Ik zeg kopen )
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews