Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Boss 3000 Pizzasnijder

14.95 13.95

Wat is het precies?

Deze Pizza Boss 3000 pizzasnijder van het merk Fred glijdt met gemak door alle kazen, pepperoni en zelfs die harde ansjovis heen! Binnen een handomdraai heeft u uw pizza in de gewenste stukken gesneden. Het leuke design van deze pizzasnijder in de vorm van een klusapparaat maakt dit het ideale cadeau voor mannen. De pizzasnijder heeft een afmeting van 12 x 8 cm en dit formaat zorgt ervoor dat de snijder lekker in de hand ligt. De pizzasnijder, gemaakt van kunststof en RVS, wordt geleverd in een mooie giftbox die ook helemaal in 'klus-stijl' is.

Specificaties

Productnummer 19406
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

26/7 2009
ruben / computer
echt een heel leuk ding,is ook echt heel handig, je kan je pizza's er goed mee snijden, is veel beter dan een mes, een echte aanrader!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews