Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Boogie Bites Party Prikkers

12.50

Wat is het precies?

Met de Boogie Bites party prikkers is jouw feest helemaal compleet. Deze partyprikkers zijn namelijk net poppetjes die los gaan op de muziek. In vergelijking met de standaard houten prikkers zijn deze dus heel origineel. Door het leuke design zal iedereen deze prikkers willen gebruiken. De schaal met hapjes zal binnen de kortste keren leeg zijn! Wees dus gewaarschuwd. 

De prikkers hoef je natuurlijk niet alleen te gebruiken tijdens een bijzondere gelegenheid. Ze zijn ook heel handig voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld wanneer je stukjes fruit aan het eten bent. De prikkers kunnen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. 

Specificaties

Productnummer 120870
Aantal 8 stuks
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Serie Boogie Bites
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Boogie Bites Party Prikkers. Schrijf een review, of bekijk alle reviews