Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Afgietdeksel - Walvis

9.95

Wat is het precies?

Bij het afgieten van je groentes, aardappels of pasta is het altijd moeilijk om te voorkomen dat ongeveer de helft van je maaltijd door de gootsteen spoelt. Dit afgietdeksel van Fred is een musthave gadget in de keuken, want het slimme design heeft een hoog gehalte waarom-heb-ik-hier-niet-eerder-aan-gedacht?

Voortaan dus geen geknoei meer met de pan en een losse deksel, want dit handige afgiethulpje in de vorm van een blauwe walvis kun je zo tegen de pan aanhouden. Je hebt dus ook geen onhandige ovenwanten meer nodig, want je hoeft geen hete deksels vast te houden. Het water kun je er gemakkelijk tussen de gleuven uitgieten, maar je eten wordt tegengehouden. Ideaal!

Specificaties

Productnummer 161633
Breedte 10 cm
Lengte 34 cm
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Afgietdeksel - Walvis. Schrijf een review, of bekijk alle reviews