Verberg
Bij deze gadget krijg je tijdelijk een gratis Paintball entreeticket voor 10 personen! Op vertoon van het entreeticket heb je toegang tot: 10x personen entree, 10x 3 uur Paintball, 10x 75 kogels en groepsinstructie. Geldig op alle locaties van Events Bakery.

Meer afbeeldingen

Alles over Foscam

Foscam Wil je het huis extra beveiligen? Dan zit je bij Foscam goed. Foscam heeft een groot assortiment met verschillende bewakingscamera's. Binnen, buiten overal kun je extra ogen ophangen met behulp van Foscam.

Foscam IP-camera Indoor FI9816P - Wit

69.95

Wat is het precies?

Met de Foscam FI8918W kun je het huis beveiligen. Film de hele kamer of andere ruimtes die je extra wilt beveiligen en bekijk de beelden via je computernetwerk. De camera stuurt de beelden via wifi of een netwerk kabel naar de computer. Ook handig; je kunt ook een app installeren op je smartphone of tablet om zo de beelden overal te kunnen bekijken. De camera beschikt ook over een infraroodverlichting. Hierdoor kan de camera ook 's nachts filmen. Je kunt de camera draaien en kantelen op afstand.

Je kunt de beveiligingscamera ook inzetten als een babycam, zodat je de babykamer ook op afstand goed in de gaten kunt houden. 

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Foscam IP-camera Indoor FI9816P - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews