Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fitbit

Fitbit In 2007 kwamen Eric Friedman en James Park er achter dat draadloze technologieën dusdanig verbeterd waren dat ze een grote verandering in de sportwereld teweeg konden brengen. Op dat moment hebben zij samen Fitbit opgericht: een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, het produceren en het distribueren van activity trackers voor tijdens het sporten, maar ook voor in het dagelijks leven. D...lees meere producten van Fitbit zijn zo ontworpen dat alles met elkaar in verbinding staat via één account. Op dit account kun je dus alles zien wat geregistreerd is door al je verschillende apparaten om één geheel te vormen over je actieve leven. Bovendien kun je bij Fitbit ook zelf je calorieën invoeren om te kijken hoeveel je nog kunt eten, je vooruitgang zien over een bepaalde tijd of doelen stellen voor in de nabije én verre toekomst. Fitbits missie is om mensen te inspireren en in staat te stellen om gezonder te leven. inklappen

Fitbit Zip Activity Tracker - Grijs

59.95 53.95

Wat is het precies?

Wist je dat je minimaal 10.000 stappen per dag moet zetten? De Zip activity tracker van Fitbit telt dagelijks je stappen, calorieën, actieve minuten en afgelegde afstand, zodat je precies weet of je actief genoeg bent. Door op het LCD-display te tikken, kun je verschillende statistieken bekijken.  De batterij gaat tot wel zes maanden mee zonder op te laden en als hij leeg is, kun je hem gemakkelijk zelf vervangen. Bovendien krijg je er een extra batterij bij geleverd. 

De Zip heeft een strak, donkergrijs design en je kunt hem met de silliconen klip gemakkelijk aan je kleren of tas hangen zonder er last van te hebben. Verder hoef je je niet druk te maken tijdens het sporten, want hij is bestand tegen water, zweet en slechte weersomstandigheden. Ideaal!

Specificaties

Productnummer 162962
Hoogte 3,6 cm
Breedte 9,7 cm
Lengte 2,8 cm
Inclusief 1 vervangbare batterij, silliconen klip en draadloos synchronisatie device
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Voeding 1 x 3 Volt batterij
Weergave LCD display met touch screen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fitbit Zip Activity Tracker - Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews