Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fitbit

Fitbit In 2007 kwamen Eric Friedman en James Park er achter dat draadloze technologieën dusdanig verbeterd waren dat ze een grote verandering in de sportwereld teweeg konden brengen. Op dat moment hebben zij samen Fitbit opgericht: een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, het produceren en het distribueren van activity trackers voor tijdens het sporten, maar ook voor in het dagelijks leven. D...lees meere producten van Fitbit zijn zo ontworpen dat alles met elkaar in verbinding staat via één account. Op dit account kun je dus alles zien wat geregistreerd is door al je verschillende apparaten om één geheel te vormen over je actieve leven. Bovendien kun je bij Fitbit ook zelf je calorieën invoeren om te kijken hoeveel je nog kunt eten, je vooruitgang zien over een bepaalde tijd of doelen stellen voor in de nabije én verre toekomst. Fitbits missie is om mensen te inspireren en in staat te stellen om gezonder te leven. inklappen

Fitbit Surge Smartwatch Black - Large

249.95 226.50

Wat is het precies?

Houd jij er een actieve levensstijl op na of zou het juist wel wat actiever mogen? Dan is de Surge smartwatch van Fitbit helemaal iets voor jou! Je kunt dit horloge de hele dag dragen en hem synchroniseren met je telefoon en je Fitbit account, zodat je alles goed op een rijtje hebt. Zo kan hij tijdens het sporten je hartslag meten en via het GPS tracking systeem je snelheid, afstand en nog veel meer bijhouden. Daarnaast maakt hij het mogelijk om muziek op je telefoon aan te passen en je kunt notificaties van berichten of e-mails lezen. Bovendien heeft hij een slaapstand met wekkerfunctie en kan hij bijhouden of je genoeg slaapt. De batterij kan tot wel zeven dagen meegaan en je kunt hem in één tot twee uur opladen met de meegeleverde oplaadkabel. Je kunt in je Fitbit account een uitgebreide samenvatting vinden van je sportieve activiteiten.  

De Surge heeft een strak, zwart design en is gemaakt van elastisch kunststof. Hij heeft een roestvrijstalen sluiting en een LED-display van 20,9 x 24,4 millimeter. Draag hem gewoon de hele dag als horloge of als armband, want hij is bestand tegen zweet, regen en opspattend water/vocht. De band is geschikt voor een pols met een omtrek van 16 tot 20 centimeter. 

Specificaties

Productnummer 162963
Breedte 34 mm
Aantal 1
Inclusief oplaadkabel en draadloze synchronisatie device
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Voeding Oplaadbare batterij
Waterbestendig nee
Weergave digitaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fitbit Surge Smartwatch Black - Large. Schrijf een review, of bekijk alle reviews