Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fitbit

Fitbit In 2007 kwamen Eric Friedman en James Park er achter dat draadloze technologieën dusdanig verbeterd waren dat ze een grote verandering in de sportwereld teweeg konden brengen. Op dat moment hebben zij samen Fitbit opgericht: een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, het produceren en het distribueren van activity trackers voor tijdens het sporten, maar ook voor in het dagelijks leven. D...lees meere producten van Fitbit zijn zo ontworpen dat alles met elkaar in verbinding staat via één account. Op dit account kun je dus alles zien wat geregistreerd is door al je verschillende apparaten om één geheel te vormen over je actieve leven. Bovendien kun je bij Fitbit ook zelf je calorieën invoeren om te kijken hoeveel je nog kunt eten, je vooruitgang zien over een bepaalde tijd of doelen stellen voor in de nabije én verre toekomst. Fitbits missie is om mensen te inspireren en in staat te stellen om gezonder te leven. inklappen

Fitbit Aria Smart Weegschaal - Zwart

119.95 115.00

Wat is het precies?

Probeer jij je gewicht netjes op pijl te houden of wil je juist iets afvallen? De Aria weegschaal helpt je hierbij met behulp van zijn slimme technologie! Dit is namelijk een smart weegschaal, die je kunt synchroniseren met je eigen Fitbit account voor allerlei handige extraatjes. Afgezien van je gewicht, meet hij bijvoorbeeld ook je Body Mass Index (BMI), je Lean Body Mass (vetvrije massa) percentage en je vetpercentage. 

Je kunt hem wireless verbinden met je telefoon of tablet, zodat je gemakkelijk een uitgebreid beeld krijgt van je eigen lichaam. Op je Fitbit account kun je de statistieken en je vooruitgang bekijken over een bepaalde tijd. Bovendien kun je je calorie-inname invoeren op je telefoon, zodat je snel kunt zien hoeveel je al hebt gegeten en hoeveel je nog mag eten. Je kunt de weegschaal ook gebruiken in combinatie met andere Fitbit trackers en smartwatches, zodat je je eigen doelen kunt zetten en ze ook echt kunt waarmaken. 

De Aria heeft een strak, zwart design en bestaat uit een kunststof onderkant en een glasplaat bovenop. Je kunt de gegevens goed aflezen van het LCD-scherm. Bovendien is hij te gebruiken door acht verschillende personen en kan hij alle resultaten ook gescheiden bijhouden en verwerken. Deze weegschaal is ideaal voor iedereen die verantwoord bezig wil zijn!

Specificaties

Productnummer 162954
Hoogte 3,3 cm
Breedte 31,2 cm
Aantal 1
Inclusief batterijen
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Snoerloos Ja
Voeding 4 AA batterijen
Weergave digitaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fitbit Aria Smart Weegschaal - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews