Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Fietstocht door de Achterhoek (19km)

30.00 25.00

Wat is het precies?

 

Een heerlijk fietstochtje om even van de stad weg te zijn of gewoon ontspannen de natuur bewonderen.
 
Voor dat u begint met de fietstocht wordt u ontvangen met een warm kopje koffie en de originele Bronkhorster kruidkoek. Na de koffie wordt er begonnen met de tocht van 19 km.
Tijdens de fietstocht rijdt u over paadjes en kunt u de natuur bewonderen in zijn puurste vorm. Tevens wordt u een lunch aangeboden.
 
Bij de fietstocht is inbegrepen:
  • Kopje koffie, originele Bronkhorster kruidkoek
  • Lunch - Soep met een broodje naar keuze en twee non-alcoholische drankjes

Programma:
  • Ontvangst met kopje koffie en koek
  • Fietstocht van 19 km
  • Lunch
Let op: Gazelle fiets separaat te huren voor €9,50

Specificaties

Productnummer 20756
Aantal personen 1 persoon
Categorie Erop uit
Duur Gehele dag
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Bronkhorst
Provincie Gelderland
Soort activiteit Erop uit
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Fietstocht
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

30/4 2011
Berndsen, Sandra / Bronkhorst
Erg leuke dag gehad. De fietstocht is blijkbaar niet erg goed bekend bij het personeel van Herberg de Gouden Leeuw. Toch hebben ze ons fantastisch opgevangen, met veel humor, en het arrangement geregeld zoals beloofd (en nog meer) ondanks de drukke paasdag. De route zelf was erg mooi, maar het terras van Herberg de Gouden Leeuw in het schattige stadje Bronkhorst was zeker ook de moeite waard ! De fietstocht die we mee hebben gekregen was trouwens wel 'iets' langer dan de beloofde 19 km en we moesten ook nog naar de route toe. Met wat afsnijden zijn we op 27 km uitgekomen. Daarna heerlijk ijs op het terras!
8/6 2010
Geertje / van den heuvel
Ben zelf niet echt een fietser maar deze bescheiden tocht van 19 kilometer is erg goed te doen! Leuke teambuilding om eens met zn 2e of hele gezin te doen!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews