Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over FCTRY

FCTRY FCTRY neemt originele concepten en zet ze om in echte producten. Het merk heeft een scala aan leuke en betekenisvolle merken die over de hele wereld verspreid worden. FCTRY is een klein bedrijf dat bestaat uit een team van creatieve zielen, die van ieder product weer iets bijzonders maken. Met een uitgebreid assortiment in de leukste cadeau artikelen zit er altijd iets voor jou bij! 

FCTRY Flapjacks Toetsenbord Cover - Black Chalkboard

16.95

Wat is het precies?

De Flapjacks toetsenbord cover van FCTRY geeft jouw Macbook een verfrissende en vrolijke upgrade, zodat hij tussen alle andere Macbooks direct opvalt. De cover ziet er niet alleen decoratief uit, maar is ook nog erg functioneel. Het is namelijk bijna niet te voorkomen dat er een keer eten of drinken of vuil op het toetsenbord komt en je Macbook waardeert dat over het algemeen niet. Met deze cover ben je daar optimaal tegen beschermd. En ook niet geheel onbelangrijk: het item zorgt er ook voor dat het geluid gereduceerd wordt. 

De cover is vervaardigd uit flexibel en waterproof silicone. Hij is geschikt voor een 13" MacBook, MacBook Air, Macbook Pro en MacBook Pro met een Retina display, 15" MacBook Pro en 17" MacBook Pro. Is hij vies geworden? Geen zorgen, want je kunt hem gewoon wassen.

Specificaties

Productnummer 146102
Breedte 11 cm
Lengte 27,5 cm
Geschikt voor Mac
Kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Serie Flapjacks

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de FCTRY Flapjacks Toetsenbord Cover - Black Chalkboard. Schrijf een review, of bekijk alle reviews