Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over FCTRY

FCTRY FCTRY neemt originele concepten en zet ze om in echte producten. Het merk heeft een scala aan leuke en betekenisvolle merken die over de hele wereld verspreid worden. FCTRY is een klein bedrijf dat bestaat uit een team van creatieve zielen, die van ieder product weer iets bijzonders maken. Met een uitgebreid assortiment in de leukste cadeau artikelen zit er altijd iets voor jou bij! 

FCTRY Bandana Baby Set van 3 - Rood/Blauw/Geel

24.95

Wat is het precies?

Het is niet te voorkomen dat je baby of peuter wel eens op zijn of haar kleren knoeit. FCTRY komt daarom met de stylish verantwoorde set bandana's die kunnen dienen als een slabbetje. De bandana's zijn voorzien van een zachte klittenbandsluiting in de nek en zijn dubbel gelaagd voor extra absorptie. En natuurlijk zijn de hippe items ook geschikt om te wassen op dertig graden.

De voorkant van de bandana's bestaat uit 100% katoen en de achterkant uit 100% polyester. De set bestaat uit drie stuks met elk een andere kleur.

Specificaties

Productnummer 146094
Breedte 15,2 cm
Lengte 38,1 cm
Aantal 3 stuks
Geschikt voor Wassen op 30 graden
Kleur multi
Materiaal Katoen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de FCTRY Bandana Baby Set van 3 - Rood/Blauw/Geel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews