Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Eva Solo

Eva Solo Eva Solo is een Deense fabrikant van woonaccessoires, keukenproducten en artikelen voor in de tuin met een sterke focus op design, functionaliteit en kwaliteit. Of zoals Eva Solo het zelf formuleert: gereedschappen en accessoires waar je met plezier naar kijkt en die je met plezier bezit en gebruikt. Eva Solo werd opgericht in 1913 maar pas in de jaren 50 brak het bedrijf door met een echte klassieker:...lees meer het design van de snijmachine die toen werd uitgebracht blijft mensen verbazen. Eva Solo zette die lijn voort binnen en buiten de keuken en brengt sindsdien prachtig vormgegeven en prettig te gebruiken artikelen uit. inklappen

Eva Solo Vogelvoeder Ring

39.95 34.95

Wat is het precies?

Deze mondgeblazen vogelvoeder ring is een prachtig alternatief voor de traditionele vetbol. Gevuld met vogelvoer is dit object een onweerstaanbare attractie voor de gevleugelde vriendjes. Ze kunnen beschut tegen de regen hun buikjes vol eten.

Met de bijgeleverde hanger plaats je de ring heel eenvoudig op de gewenste plek. Het glas is vorstbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen.

Specificaties

Productnummer 49003
Breedte 170 cm
Lengte 240 cm
Branders grijs
Diameter 19,8 cm
Kleur Transparant
Materiaal glas
Vorm Rond

Wat vind je ervan?

6/12 2016
Dorus / Utrecht
Heel schattig, je kan de vogeltjes lekker zien eten. Ik kan hier uren naar kijken...
20/7 2012
Willy / Utrecht
Wij hebben al langer dit leuke glazen vogelvoerhuis. Deze winter oa. schattig de kleinere vogels te gast gehad. Als het ophangkoort te lang is , niet te dicht bij de stam hangen , anders slaat ze kapot bij een flinke storm !! Genieten maar.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews