Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen

Esschert Design Vogelhuis Kruik - 32 cm

12.95

Wat is het precies?

In dit mooie vogelhuisje van Esschert Design zullen vooral meesjes en musjes zich thuis voelen. De kruik heeft een mooie vorm en een prachtige aardekleur. Door het stokje kan de vogel de ingang gemakkelijk vinden.

Tip: Je kunt dit vogelhuisje beter niet in de zon hangen. Doordat het vogelhuisje van steen is kan het erg warm worden in de kruik, waardoor het voor de vogels minder aangenaam is. De kruik komt mooi tot zijn recht in een boom of in de schaduw waar het lekker koel is.

 

Specificaties

Productnummer 93490
Hoogte 17 cm
Breedte 14 cm
Lengte 23 cm
Diameter 14 cm
Kleur Bruin
Materiaal Steen
Serie Best for Birds

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Esschert Design Vogelhuis Kruik - 32 cm. Schrijf een review, of bekijk alle reviews