Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen

Esschert Design Voedertafel Op Paal - Zinken Dak

23.95

Wat is het precies?

Met deze voerdertafel kun je de vogeltjes in je tuin bijvoeden. Door het puntige dak kunnen de vogels rustig genieten van het eten en wordt dit niet nat als het regent. Door de uitstraling kun je gelijk genieten van de landelijke sfeer.

Specificaties

Productnummer 87853
Hoogte 120 cm
Breedte 27,5 cm
Lengte 27,5 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Serie Best for Birds

Wat vind je ervan?

2/1 2013
Dési / Rotterdam
Ik heb een balkon en ik zet de voedertafel in mijn parasolpoot, een beter gezicht dan al die netjes aan de railing. een echte uitkomst!!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews