Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen

Esschert Design Terraskachel met Houtopslag - XL

499.95

Wat is het precies?

Deze robuuste terraskachel met houtopslag van Esschert Design is straks dé eyecatcher in jouw tuin. Het ruim 200 centimeter hoge item is namelijk haast een kunstobject te noemen! Het roestbruine materiaal en het speelse ontwerp maken het tot een kachel die gezien mag worden.

Het is deels een terraskachel waar jij en je vrienden heel wat lange avondjes van zullen gaan genieten, zowel van de warme vlammen als van het vlees dat op het bijgeleverde barbecuerooster kan worden geroosterd. Ook is het een houtopslag zodat je je houtblokken altijd in de buurt hebt. Daarnaast zijn die opgestapelde blokken ook nog eens hartstikke decoratief. De kachel/opslag heeft een uitneembare lade voor het opvangen en verwijderen van asresten.

Specificaties

Productnummer 173897
Hoogte 201,5 cm
Breedte 58 cm
Lengte 104 cm
Kleur Bruin
Materiaal Metaal
Serie Fancy Flames

Wat vind je ervan?

1/9 2016
K. Leeuwang / -
Erg fancy. We waren al lange tijd opzoek naar zo'n stijlvolle openhaard. We hebben in de tuin al een hartstikke goede BBQ daarom zullen we deze functie niet al te vaak gebruiken. Maar wanneer we met een grote groep lekker in de tuin zitten kunnen we nu met twee grills aan de slag. Kan niet wachten om het uit te proberen!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews