Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen

Vergelijkbaar

Esschert Design Pimpelmees Nestkast - Zinken dak

11.95

Wat is het precies?

In deze gezellige pimpelmees nestkast zullen alle pimpelmezen zich thuis voelen. Het beste is om deze nestkast minimaal 1,8 meter van de grond op te hangen, aan de noordzijde van een boom, in verband met eventuele regen.

Het vogelhuisje heeft een zinken dak zodat deze optimaal beschermd is tegen de weersomstandigheden.

Specificaties

Productnummer 87892
Hoogte 32 cm
Breedte 18,1 cm
Lengte 17,9 cm
Kleur Wit
Materiaal Hout
Serie Best for Birds

Wat vind je ervan?

6/12 2013
gerrit / spijkenisse
Ziet er leuk uit en ga het snel buiten ophangen ,maar!!!! moet helaas eest de bodem passend maken (erg slordig!!' dat zou natuurlijk niet nodig moeten zijn. ik draai ook een schroef in de bodem om hem gemakkelijk te kunnen bewegen bij het schoonmaken tegen de tijd dat dat nodig is.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews