Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen

Esschert Design Insectenhotel - Klein

16.95

Wat is het precies?

Dit insecten hotel biedt een ideale schuilplaats voor allerlei bijzonder nuttige insecten om bij nat weer in weg te kruipen. Deze insecten helpen je in de strijd tegen bijvoorbeeld bladluizen.

Op een mooie warme zomerdag ziet je overal insecten vliegen waarna ze op koude en natte dagen zich kunnen verschansen in hun eigen insectenhotel!

Specificaties

Productnummer 87899
Hoogte 32,5 cm
Breedte 14,5 cm
Lengte 18,8 cm
Kleur multi
Materiaal Hout
Serie Best for Birds

Wat vind je ervan?

26/4 2013
MARJON / Groningen
Prima prijs voor een prima product. goed en degelijk over nagedacht. 1 van de weinige insectenhotels met de juiste minimale diepte. En met een rood gekleurd vakje. Ook fijn dat er veel uitleg is over de plaatsing en vulling van de diverse vakjes.. Ziet er daarnaast ook aantrekkelijk uit. Kortom, voor wie 'm niet zelf gaat maken.... kopen dit insectenhotel!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews