Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen
  • 24.95
  • 14.95
  • Loooqs 4-delige Barbecueset - Bamboe/RVS
    Nieuw!
    34.95
  • 19.99
  • 7.00
  • 98.00

Esschert Design Doe Het Zelf Nestkastje

14.00

Wat is het precies?

Het nestkastje is geheel in elkaar te spijkeren en deels te verlijmen met de meegeleverde spijkers, hamer en houtlijm. Als je klaar bent met het in elkaar zetten van dit nestkastje, zullen er koolmezen, pimpelmezen, ringmussen of de bonte vliegenvanger in gaan wonen.

Het beste is om deze nestkast minimaal 1,8 meter van de grond op te hangen, aan de noordzijde van een boom, in verband met eventuele regen.

 

 

Specificaties

Productnummer 87883
Hoogte 23 cm
Breedte 15 cm
Lengte 15 cm
Inclusief Spijkers, Hamer en Houtlijm
Kleur Groen
Materiaal Hout
Serie Kids in the Garden

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Esschert Design Doe Het Zelf Nestkastje. Schrijf een review, of bekijk alle reviews