Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Esschert Design

Esschert Design Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuk...lees meerer. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. Ideaal voor wanneer de avonden wat langer en kouder worden. Als de barbecue is afgelopen is het lekker om even te relaxen met een warme vuurkorf of terraskachel aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn tegelijkertijd ook enorm effectief. Bent u een echte levensgenieter en houdt u ervan om 's avonds met vrienden in de tuin te zitten? Dan is de Esschert Design collectie echt iets voor u! inklappen

Esschert Design Barometer met vloeistof

16.50

Wat is het precies?

Deze antieke barometer met vloeistof van Esschert Design heeft een mooie gietijzeren houder. Door de krullen heeft de houder een mooie antieke look. De barometer zal dan ook prachtig hangen aan de muur. Deze barometer heeft de bekende ouderwetse uitstraling en de werking is simpel; Bij naderend slecht weer stijgt de vloeistof in het buisje. Zo heb je de weerman niet meer nodig, maar kun je zelf kijken of er een regenbuitje aan komt: handig!

De barometer wordt geleverd met spuit, voor het makkelijk vullen van de barometer, en kleurstof (inktpoeder) voor het kleuren van het water. Je hoeft slechts de bodem van de barometer te vullen.  

Specificaties

Productnummer 93503
Diepte 14 cm
Hoogte 28 cm
Breedte 12 cm
Inclusief Spuit, inktpoeder
Kleur Bruin
Materiaal Metaal
Serie World of Weather

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Esschert Design Barometer met vloeistof. Schrijf een review, of bekijk alle reviews