Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over eSkate

eSkate 150 - Kinder Model - Afstandbestuurbaar Skateboard

189.95

Wat is het precies?

De eSkate 150 is het instapmodel onder de eSkateboards. Dit model heeft een lage snelheid en is ideaal om mee te oefenen wanneer u nog geen ervaring heeft met elektronische skateboards. Bij elk model wordt een afstandsbediening geleverd, waarmee u de motor kunt activeren, plus een oplader. Tevens ontvangt u een handleiding en een reparatie set zodat u helemaal klaar bent voor het gebruik van het skateboard.

De afstandsbediening is uitgerust met een variabele snelheidsregelaar zodat u de snelheid van de eSkate eenvoudig kunt verhogen. De standen die deze snelheidsregelaar mogelijk maakt zijn slow, medium en fast. Naast de snelheidsregelaar is de eSkate uitgerust met een elektronisch remsysteem, wat het stoppen van het skatebord veilig maakt. Dit remsysteem zorgt voor veilig en stabiel remmen, zelfs als het skateboard zijn maximale snelheid heeft bereikt.

Hoe werkt het?

U of uw kind gaat op de eSkate staan en met de afstandsbediening brengt u het skatebord in beweging. Vervolgens kunt u de snelheid van het skatebord zelf aanpassen door het gebruik van de afstandsbediening.

Maximale belasting: 65 kg
Oplaad tijd: 3-6 uur
Maximale snelheid: 10 km/uur
Maximale afstand: 10 km
Polyurethaan (PU) wielen

 

Specificaties

Productnummer 64871
Hoogte 20 cm
Breedte 30 cm
Lengte 90 cm
Inclusief Afstandsbediening en oplader
Producttype Speelgoed
Vermogen 150 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de eSkate 150 - Kinder Model - Afstandbestuurbaar Skateboard. Schrijf een review, of bekijk alle reviews