Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Emerio

Emerio Emerio staat bekend om haar vele kleinhuishoudelijke  artikelen en verwarmings- en verkoelingsapparaten. De apparaten van Emerio zijn niet alleen stijlvol ontworpen, ze voldoen ook aan de strengste veiligheidseisen. Hierbij wordt niet alleen aan techniek en functionaliteit gedacht maar ook aan het gebruik van de juiste materialen, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Daa...lees meerrnaast hecht Emerio ook sterk aan de werkomstandigheden in de toeleveringsketen van onze producten. Speciaal wordt er gelet op: gezondheid, veiligheid, kinderarbeid, discriminatie en lonen. 97.5% van de materialen van de Emerio producten krijgen door het recyclingproces een nuttige toepassing, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Met een item van Emerio haal je dus een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand product in huis. inklappen

Emerio Smart Fryer 2,5 L

135.00 107.00

Wat is het precies?

Met de Smart Fryer van Emerio bak je met wel 80% minder vet of olie, zodat je je lievingseten toch kunt blijven eten! Het geheim van de Emerio smart fryer is de hetelucht-technologie. Deze omringt het gerecht met kokend hete lucht en bakt, braadt, grillt of frituurt vervolgens je gerecht perfect klaar. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende temperatuurstanden en tijden: van 80 tot 200 graden Celsius en tot maximaal 30 minuten. 

En na het bakken is de binnenpan makkelijk uit te nemen en schoon te maken in de vaatwasser, net als de andere losse onderdelen van de smart fryer. Ook fijn: de Emerio smart fryer heeft Cool Touch behuizing. Verder is hij voorzien van een controlelampje, geluidssignaal wanneer hij gereed is en stevige anti-slip voetjes. 

Specificaties

Productnummer 145904
Inclusief Anti-slip Rubberen voetjes
Inhoud 2,5 L
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Emerio Smart Fryer 2,5 L. Schrijf een review, of bekijk alle reviews