Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Emerio

Emerio Emerio staat bekend om haar vele kleinhuishoudelijke  artikelen en verwarmings- en verkoelingsapparaten. De apparaten van Emerio zijn niet alleen stijlvol ontworpen, ze voldoen ook aan de strengste veiligheidseisen. Hierbij wordt niet alleen aan techniek en functionaliteit gedacht maar ook aan het gebruik van de juiste materialen, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Daa...lees meerrnaast hecht Emerio ook sterk aan de werkomstandigheden in de toeleveringsketen van onze producten. Speciaal wordt er gelet op: gezondheid, veiligheid, kinderarbeid, discriminatie en lonen. 97.5% van de materialen van de Emerio producten krijgen door het recyclingproces een nuttige toepassing, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Met een item van Emerio haal je dus een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand product in huis. inklappen

Emerio Pizzarette Stone Pizzaoven - 6 personen

129.00 89.95

Wat is het precies?

Ervaar de smaak van Italië en geniet van heerlijke zelfgemaakte pizza’s en de gezelligheid van samen tafelen met de Pizzarette Stone! In tegenstelling tot de Pizzarette Original bakt u met de Pizzarette Stone de pizza op een stenen bakplaat en niet op de bakspatels. De Pizzarrette is een robuuste pizzaoven die u op tafel plaatst. Met de pizzaoven kunt u met 6 personen genieten van zelfgemaakte pizza’s.

De Pizzarette heeft een handgemaakte terracotta koepel en een speciale stenen bakplaat. De stenen bakplaat zorgt voor een extra knapperige bodem. U bakt de pizza’s dan ook direct op de pizzasteen.  Perfect om de smaak van Italië te evenaren.

De Pizzarrete heeft een speciale warmtebron, waardoor de warmte beter verdeeld wordt. Dit zorgt voor een beter bakresultaat. Daarnaast zorgt het directe contact van het deeg met de bakplaat voor een snellere bereiding. U kunt dus al binnen enkele minuten genieten van een knapperige, krokante pizza!

Het leuke van de Pizzarrette is dat u kunt genieten van de gezelligheid van gourmetten, maar dan met pizza’s. Zet verschillende ingrediënten op tafel en experimenteer met verschillende smaken!

Reinigen
De pizzasteen kan gereinigd worden met een droge borstel en eventueel een vochtige doek. Het wordt afgeraden de pizzasteen in water onder te dompelen of onder de kraan af te spoelen. Mochten er nog voelbare resten op de steen zitten, dan kunt u deze het beste met een plamuurmesje of gewoon mesjes van de plaat krabben. Zijn de resten niet voelbaar, dan kunt u deze gewoon laten zitten. Het materiaal van de pizzasteen, chamottesteen, is poreus en daarom kunt u deze niet reinigen met water of zeep.

Specificaties

Productnummer 113389
Hoogte 30 cm
Breedte 42 cm
Diameter 42 cm
Geschikt voor 6 personen
Inclusief 6 geïsoleerde bakspatels
Kleur Zwart
Materiaal Aardewerk
Serie Stone
Vaatwasserbestendig Nee
Vermogen 1200 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Emerio Pizzarette Stone Pizzaoven - 6 personen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews