Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Emerio

Emerio Emerio staat bekend om haar vele kleinhuishoudelijke  artikelen en verwarmings- en verkoelingsapparaten. De apparaten van Emerio zijn niet alleen stijlvol ontworpen, ze voldoen ook aan de strengste veiligheidseisen. Hierbij wordt niet alleen aan techniek en functionaliteit gedacht maar ook aan het gebruik van de juiste materialen, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Daa...lees meerrnaast hecht Emerio ook sterk aan de werkomstandigheden in de toeleveringsketen van onze producten. Speciaal wordt er gelet op: gezondheid, veiligheid, kinderarbeid, discriminatie en lonen. 97.5% van de materialen van de Emerio producten krijgen door het recyclingproces een nuttige toepassing, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Met een item van Emerio haal je dus een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand product in huis. inklappen

Emerio Pizzarette Original Pizzaoven - 4 Personen

79.00 57.95

Wat is het precies?

Ervaar de smaak van Italië en geniet van heerlijke zelfgemaakte pizza’s en de gezelligheid van het samen eten met de Original Pizzarette! De Pizzarrette is een robuuste pizzaoven die u op tafel plaatst. Met de pizzaoven kunt u met 4 personen genieten van de lekkerste zelfgemaakte mini pizza’s. 

De Pizzarette heeft een handgemaakte terracotta koepel. De Pizzarette wordt daarnaast geleverd met 6 bakspatels. U bakt de pizza's al binnen enkele minuten af op de spatel in de Pizzarette. De baktijd van de pizza is afhankelijk van de ingrediënten, het soort deeg en de hoeveelheid pizza's die in de Pizzarette gebakken worden. Gewoonlijk duurt het bakken van een mini pizza ongeveer 7 minuten. Bent u aan het wachten tot uw pizza klaar is? Denk alvast na over welke ingrediënten u nog meer wilt gebruiken op uw volgende pizza en ga alvast aan de slag! 

De Pizzarette wordt geleverd met gebruikshandleiding die u goed op weg helpt. In tegenstelling tot gourmetten heeft u met de Pizzarette geen last van nare luchtjes die veroorzaakt worden door verbrand vet. Daarnaast is de Pizzarette eenvoudig in gebruik. Stop de stekker in het stopcontact, wacht 10 á 15 minuten tot de Pizzarette is opgewarmd en u kunt aan de slag!

Reinigen 
De koepel wordt veelal niet vies. Wilt u deze toch schoonmaken na gebruik? Dan kunt u de terracotta koepel het beste met warm water en een borstel schoonmaken. Let op! De koepel is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. 
Is er kaas of mozzarella op de bakplaat terecht gekomen tijdens het bakken? Laat de bakplaat en de spatels even weken in een sopje en maak deze daarna met een schuursponsje schoon. Natuurlijk kunt u deze ook gewoon reinigen in een sopje. De elektrische elementen van de Pizzarette kunt u afnemen met een vochtige doek. 

De Pizzarette pizzaoven is een ware musthave in ieder huishouden! Het leuke van deze pizzaoven is dat u kunt genieten van de gezelligheid van gourmetten, maar dan met pizza’s. Zet verschillende ingrediënten op tafel en experimenteer met verschillende smaken en laat het u smaken! 

Specificaties

Productnummer 27554
Inclusief Mini pizza uitsnijvormen/4 pizza spatels
Kleur Bruin
Materiaal Steen
Serie Original
Vaatwasserbestendig Nee
Vermogen 800 Watt
Voeding 220 - 240 Volt

Wat vind je ervan?

10/5 2012
Margreet / Zwaag
Super leuk produkt!!! We hebben er erg van genoten en het is ook snel klaar en leuk voor kinderen.
28/4 2012
buuf / -
erg leuk en heel gezellig om te doen je kan zelf bepalen wat voor lekkere pizza je wilt vooral handig met kinderen het is inderdaad eens weer wat anders dan het eeuwige gourmetten
26/12 2010
Patrick / Venhuizen
Helemaal leuk dit apparaat. Je kunt zelf kiezen voor diverse soorten deeg. Zelf maken of kant en klaar. Alle soorten beleg zijn mogelijk, vlees vis vegetarisch maakt niet uit. Echt een aanrader, even iets anders als het eeuwige gourmetten!
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews