Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Dopper

Dopper   Waarom Dopper? Nou, omdat:   Wereldwijd wordt slechts 1% van dit plastic gerecycled.  50% van het plastic wordt na gebruik direct weggegooid.  Per dag verdwijnen er vrachtladingen plastic (vaak onbedoeld) in onze oceanen; via straat, sloot, rivier en zee. In de vijf grote oceaangebieden waar dit plastic zich concentreert zit soms wel 36 keer meer plastic dan plankton. Het pla...lees meerstic komt in kleine deeltjes via zeeleven en vogels in onze voedselketen terecht. 1 miljoen zeevogels en 100.000 zeezoogdieren worden jaarlijks gedood door het plastic in onze oceanen. En oh ja, voor de productie van 1 plastic flesje is 1 liter water en 1 liter olie nodig.Dopper is een social enterprise. Winst is niet het doel; impact op een betere wereld wel. Daarom werkt Dopper vanuit het cradle to cradle concept; Dopper hergebruikt maximaal en minimaliseert waardevernietiging. Dopper is een merk met een missie. Het verhaal van Dopper begint met een documentaire over de plastic soep die onze oceanen vult. Het begon oprichter Merijn Everaarts op te vallen hoeveel en hoe vaak we plastic flessen weg gooien. We willen natuurlijk allemaal gezond aan het water tijdens het sporten en ook tijdens werk, maar hierdoor neem het aantal wegwerpflessen en dus ook de plastic afvalberg enorm toe. Vastberaden het heft in eigen hand te nemen, zette Merijn een ontwerpwedstrijd uit voor de ideale herbruikbare waterfles. Het design van ontwerper Rinke van Remortel won en zo werd de Dopper Original waterfles geboren!  inklappen

Dopper Sport Dop - Grijs/Blauw/Geel

5.50

Wat is het precies?

Deze sportdop sluit veilloos aan op het typische Dopper uiterlijk en heeft tegelijkertijd de handige extra dat het van flexibel materiaal gemaakt is. Zo kun je de dop omklappen om zo de bidon dop gemakkelijk te gebruiken. Dopper wil bewustwording creëren over de impact van wegwegplastic en daarom is deze nieuwe dop ook gewoon op je huidige Dopper te gebruiken. Dus geen extra fles in je keuken maar alleen een een extra dop waardoor je Dopper fles multi-inzetbaar wordt. Handig!

Specificaties

Productnummer 145848
Hoogte 2,3 cm
Diameter 5,5 cm
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

8/11 2016
Reynold / Oosterhout
handig zo'n dop. ik gebruik hem altijd tijdens het sporten en daarna draai ik mijn normale dop er weer op. Deze vind ik qua kleur toch mooier.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews