Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Donkey Products

Donkey Products Donkey Products is een internationaal design label gevestigd in Hamburg. Het merk produceert originele producten met leuke design spulletjes voor jong en oud... zelfs voor de allerkleinsten! De producten van Donkey Products kenmerken zich als grappig, origineel en kleurrijk met een hoog cadeaugehalte!  

Donkey Products 10XD Lamp Beton - Fotocamera

89.95

Wat is het precies?

Klik! Met deze bijzondere lamp van Donkey Products haal je een item in huis waar je je ogen maar moeilijk vanaf kunt houden. De tafellamp heeft namelijk de vorm van een ouderwetse fotocamera. Zet de lamp op je nachtkastje, het televisiemeubel of op een leuk tafeltje en je hebt binnen no-time een flinke dosis sfeer gecreëerd. Het beton maakt de lamp tot een stoer item dat, wanneer de camera met de juiste lichtbron wordt gecombineerd, ook een zeer elegante uitstraling kan hebben. 

In de camera passen lampjes met een E27 fitting. Draai deze in de camera, stop de stekker in het stopcontact, zeg "cheese!" en je kunt genieten van het prachtige sfeerlicht.

 

Specificaties

Productnummer 175363
Diepte 14 cm
Breedte 21 cm
Lengte 27 cm
Exclusief Lichtbron
Fitting E27
Kleur Grijs
Materiaal Beton

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Donkey Products 10XD Lamp Beton - Fotocamera. Schrijf een review, of bekijk alle reviews