Verberg

Meer afbeeldingen

Donald Duck 2 gele verzamelbanden

18.95

Wat is het precies?

In deze gele Donald Duck verzamelbanden kun je al jouw Donald Ducks bewaren. De gele verzamelbanden zijn de klassieke opbergers zoals we ze al jaren kennen. De gele verzamelbanden zijn inclusief stickers om zelf het gewenste jaar aan te geven. Er passen 52 edities Donald Duck of Donald Duck Extra in de 2 verzamelbanden.

Specificaties

Productnummer 105863
Kleur Geel

Wat vind je ervan?

24/12 2016
Hageman / twello
Top, ik vraag me alleen af komt er ook een verzamelband voor donald duck junior, die zijn net wat aan de grote kant voor deze map
23/8 2016
sigrid / dwingeloo
Leuk hoor maar ik vind de kwaliteit niet echt geweldig en er zit ook geen beschrijving bij. Doe je de lange of korte kant van de (goedkope) haakjes in de map? Jammer dat er alleen geel is, past niet in de kamers (blauwe en groen) Tevens vind ik ze veel te duur. We kopen volgende keer wel gewone ordnerbak. Zijn leuker en minder werk.
30/5 2016
Eelko / -
De verzamelbanden zijn superfijn. Goede manier om de duckjes netjes en nog jarenlang leesbaar te houden. Wel baal ik er van dat de gouden al tijden niet meer beschikbaar zijn. Ik heb al 4 gouden gevuld, dus het zou fijn zijn als deze "gewoon" geleverd zouden kunnen worden.
18/12 2015
Pat / -
Nu al de vierde keer dat ik de banden bestel. Zowel de gele als de gouden verzamelbanden eerder besteld, beiden werken prima. Zeer tevreden. Een aandachtspuntje: zou fijn zijn als er vier extra klemmetjes bij werden geleverd, voor de langere jaargang of een extra.
17/11 2015
Jeannette / Nederland
Hele mooie banden, ze worden alleen steeds duurder ook voor abonnees dacht daarom vorig jaar slim te zijn en er voor 3 jaar te bestellen, netjes verzonden maar helaas niet meer te vinden in huis. Nu toch maar weer nieuwe bestellen. Ziet wel erg mooi uit 11 jaargangen op een rij.
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews