Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over DOIY

DOIY DOIY Design is een jong merk dat producten produceert tegen betaalbare prijzen. Het merk is creatief, verrassend en passioneel. DOIY is Design. Design om te delen, om te lachen, maar bovendien design voor iedereen. De producten van DOIY hebben een hoog cadeau gehalte, zijn origineel en vertellen altijd een verhaal. Daarom zijn vandaag de dag de producten van DOIY Desi...lees meergn wereldwijd te vinden in ruim 30 steden waaronder New York, Tokyo en Parijs. inklappen

DOIY Poster 100 Things - Films

29.25 14.63

Wat is het precies?

Hou jij van lekker bank hangen en een filmpje kijken, maar wil je tegelijkertijd niet altijd na hoeven denken over welke film? Dan is deze poster van DOIY echt iets voor jou. Een overzichtelijke lijst met alle films die eigenlijk iedereen moet hebben gezien, dus waarom er niet nu al aan beginnen?

De juiste invulling voor je avond, zonder dat je er te diep over na hoeft te denken. Verwijder de films die jij al hebt gezien van de poster. De film verschijnt dan in een andere kleur, waardoor jij precies weet welke je films al hebt gezien, en welke je nog te gaan hebt!

Specificaties

Productnummer 159859
Hoogte 81 cm
Breedte 58 cm
Kleur Blauw

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de DOIY Poster 100 Things - Films. Schrijf een review, of bekijk alle reviews