Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over DOIY

DOIY DOIY Design is een jong merk dat producten produceert tegen betaalbare prijzen. Het merk is creatief, verrassend en passioneel. DOIY is Design. Design om te delen, om te lachen, maar bovendien design voor iedereen. De producten van DOIY hebben een hoog cadeau gehalte, zijn origineel en vertellen altijd een verhaal. Daarom zijn vandaag de dag de producten van DOIY Desi...lees meergn wereldwijd te vinden in ruim 30 steden waaronder New York, Tokyo en Parijs. inklappen

DOIY Dinerset - Prinses

36.95 24.95

Wat is het precies?

Er wordt wel eens gezegd: 'niet spelen met je eten'. Maar deze dinerset van DOIY mag er weer gespeeld worden! Natuurlijk niet met het eten, maar het dienblad is heel geschikt om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met eten. Daarnaast is het dienblad ideaal om kinderen wat te leren over tafelmanieren en het dekken van de tafel.

Het leuke ontwerp van de dinerset zorgt ervoor dat het voor kinderen leuk wordt aan tafel te eten, zelfs voor de moeilijke eters. Alle onderdelen vallen als puzzelstukjes in het dienblad, dus eten zal elke keer weer een feest worden!

De dinerset is vaatwasserbestendig, maar niet geschikt voor de magnetron. 

Specificaties

Productnummer 120592
Hoogte 8,5 cm
Breedte 25 cm
Lengte 37 cm
Kleur multi
Magnetronbestendig Nee
Materiaal melamine
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de DOIY Dinerset - Prinses. Schrijf een review, of bekijk alle reviews