Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over DOIY

DOIY DOIY Design is een jong merk dat producten produceert tegen betaalbare prijzen. Het merk is creatief, verrassend en passioneel. DOIY is Design. Design om te delen, om te lachen, maar bovendien design voor iedereen. De producten van DOIY hebben een hoog cadeau gehalte, zijn origineel en vertellen altijd een verhaal. Daarom zijn vandaag de dag de producten van DOIY Desi...lees meergn wereldwijd te vinden in ruim 30 steden waaronder New York, Tokyo en Parijs. inklappen

DOIY Cactus Lamp - Neon

79.95

Wat is het precies?

Deze neon cactus lamp van DOIY zal straks dé blikvanger van jouw interieur zijn. De combinatie van de terracotta pot en de neon lamp in de vorm van een cactus maken dit item tot een opvallende, maar ook trendy verschijning. Daarnaast heeft de lamp het voordeel dat je niet wekelijks met je gieter aan de gang hoeft of last gaat hebben van de prikkels. Stop de stekker in het stopcontact, zet de cactus op een krukje in de hoek van de woonkamer, op een kastje in de slaapkamer of op het bureau in je werkkamer en je groene vriend zal spontaan een lach op je gezicht toveren. 

Specificaties

Productnummer 175268
Hoogte 40 cm
Breedte 30 cm
Branders multi
Energielabel 0
Kleur Bruin
Materiaal glas

Wat vind je ervan?

21/12 2016
Rico / Zoetermeer
origineel lampje. Hij staat leuk op de kinderkamer. Ik zou er wel graag meerdere vormen van willen. Zou leuk zijn als we een soortgelijke lamp voor zijn broertje kunnen kopen.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews