Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over DOIY

DOIY DOIY Design is een jong merk dat producten produceert tegen betaalbare prijzen. Het merk is creatief, verrassend en passioneel. DOIY is Design. Design om te delen, om te lachen, maar bovendien design voor iedereen. De producten van DOIY hebben een hoog cadeau gehalte, zijn origineel en vertellen altijd een verhaal. Daarom zijn vandaag de dag de producten van DOIY Desi...lees meergn wereldwijd te vinden in ruim 30 steden waaronder New York, Tokyo en Parijs. inklappen

DOIY Bloempot Robot - Blauw

16.50

Wat is het precies?

Vind een mooie plaatsje voor je favoriete plantjes of bloemen met deze stoere robot bloempot van DOIY! Het design van de bloempot is opvallend, kleurrijk en stoer tegelijk! Dit design past dan ook perfect bij de uitstraling van bijvoorbeeld een cactus. Plaats je cactus in dit bloempotje en plaats deze op een bijzettafeltje, op een plankje of in de vensterbank en de setting is compleet! 

Door zijn opvallende design is het bloempotje ook een leuk cadeau. Ook voor de kinderkamer of op het toilet is de bloempot een leuke toevoeging! Kortom, je kunt alle kanten op met deze robot bloempot!

 

Specificaties

Productnummer 120595
Hoogte 11 cm
Breedte 6 cm
Lengte 17 cm
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de DOIY Bloempot Robot - Blauw. Schrijf een review, of bekijk alle reviews