Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Donkey Products

Donkey Products Donkey Products is een internationaal design label gevestigd in Hamburg. Het merk produceert originele producten met leuke design spulletjes voor jong en oud... zelfs voor de allerkleinsten! De producten van Donkey Products kenmerken zich als grappig, origineel en kleurrijk met een hoog cadeaugehalte!  

Dieetbestek RVS (half bestek) - Set van 3

16.95 15.95

Wat is het precies?

Ben jij op dieet en zou je graag wat minder willen eten? Het dieetbestek van Donkey Products is een must! Met dit dieetbestek gaat het eten een stuk minder makkelijk, waardoor je automatisch kleinere hapjes neemt en langer bezig bent! Dit heeft weer als effect dat je sneller vol raakt en dus minder eet! Perfect dus wanneer je graag wat kilootjes kwijt wilt! 

Het dieetbestek is natuurlijk ook een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een uitzet! Woon je in een studentenhuis en is er altijd iemand die de koelkast leeg eet of zijn bord super volschept? Dan kan dit dieetbestek een leuk grapje zijn om die persoon er op te wijzen dat hij wat minder moet gaan eten!  

Het dieet bestek bestaat uit een lepel, een vork en een mes. Het bestek is gemaakt van RVS en kan daarom makkelijk gereinigd worden in de vaatwasmachine! 

Specificaties

Productnummer 120575
Lengte 21,5 cm
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Dieetbestek RVS (half bestek) - Set van 3. Schrijf een review, of bekijk alle reviews