Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Denver Hoverboard 6,5 inch + Tas

248,99
227,04
bundelvoordeel 9%
In winkelwagen

Alles over Denver

Denver Het merk Denver komt oorspronkelijk uit Denemarken en heeft nu in meerdere landen een vestiging. Het merk is opgestart in 1990 en specialiseert zich in elektronische producten. Van tablets, autoradio's, virtual reality brillen, action camera's tot hoverboards en powerbanks. 

Denver Hoverboard 6,5 inch - Wit

229.00 219.00

Wat is het precies?

Op zoek naar een hoverboard? Het airboard van Denver heeft een mooi en strak design, hiermee zoef je zo weg!

Zonder veel inspanning kun je zo van de ene plek naar de andere plek gaan, want het besturen van het hoverboard is heel simpel. Je leunt licht naar voren om vooruit te rijden, licht naar achteren om achteruit te gaan. Op die manier bepaal je ook de snelheid, want door verder naar voren of achteren te leunen, ga je ook steeds harder. Zet het gewicht op je linkervoet om naar links te draaien of op je rechtervoet om naar rechts te gaan. Door weer rechtop te gaan staan, stop je het airboard. De 6,5 inch wielen zijn uitstekend geschikt voor trottoirs en asfalt en zelfs 360 graden om je as draaien. Lekker simpel en toch veilig!

Het hoverboard gaat maximaal 15 kilometer per uur en heeft aan de voor- en achterkant LED-verlichting. Daarnaast zijn de velgen van aluminium en de banden van rubber hebben extra veel grip. Er zit een ingebouwde oplaadbare accu van Samsung, die in ongeveer drie uur opgeladen is. Voordat je de scooter gebruikt, is het slim om de batterij eerst volledig op te laden.

Let op! Dit artikel mag niet op de openbare weg of stoep worden gebruikt. Gebruik het hoverboard alleen op eigen terrein. Bij het eerste gebruik, is het slim om een 'assistent' bij je te hebben. Zo kan je je balans onder de knie krijgen. Probeer vervolgens voorzichtig weg te rijden met ondersteuning van de ander. Zorg ook dat je goed beschermd bent tegen vallen.

Eigenschappen
- Het hoverboard kan een maximale snelheid van 12 km per uur behalen. Ga je harder dan 10 kilometer per uur? Dan klinkt er een waarschuwingspiep;
- Het hoverboard rijdt erg comfortabel vanwege het ABS omhulsel, de aluminium velgen en de rubberen wielen. Ook zorgen deze voor een extra stukje veiligheid; 
- Actieradius: 15 kilometer;
- Dankzij het dubbele balanssysteem sta je altijd fijn en stabiel;
- Je kunt eenvoudig een rondje van 360° draaien op de plaats, zonder naar voor of achter te bewegen;
- Maximaal belastbaar gewicht: 120 kilogram; 
- Het board is voorzien van LED verlichting;
- Alleen te gebruiken bij droog weer.

Specificaties

Productnummer 179140
Breedte 25 cm
Lengte 64 cm
Diameter 14 cm
Garantie 2 jaar
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

10/3 2017
Bart Doets / 1215 GJ
Waarom staat er in de tekst niet wat het vermogen van de accu is? Zo kan je niet echt vergelijken met andere aanbiedingen. En de mededeling dat een hoverboard niet op de openbare weg mag klopt niet, check maar na op de WVR website (het mag maar wel met WA verzekering en een helm).
8/11 2016
Viktor Paulfanier / Beverwijk
Heel chill ding. Je kan er maar beter snel 1 kopen voordat je er te laat mee bent. Dit is de toekomst!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews