Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Donald Duck Pockets

De Reisavonturen van Oom Dagobert

64.95

Wat is het precies?

Dagobert Duck houdt van geld, goud en schatten! Geld verdien je met lucratieve zaakjes, maar goud en schatten zoek je. Overal ter wereld! En dat is precies wat hij doet. In deze twee boeken in een luxe cassette lees je de avonturen die hij al reizend meemaakt. Veelal samen met zijn neven Donald en Kwik, Kwek en Kwak. Zo gaan ze samen op zoek naar de vierkante eieren van Doffe Ellende en reizen ze af naar de Vallei van Trallala. Een vervolg op de succesvolle uitgave uit 2014 ‘Het levensverhaal van oom Dagobert’!

Boek 1 telt 312 pagina's en boek 2 telt 304 pagina's.

Wat vind je ervan?

3/11 2016
jochem wilmes / Beek
Schitterend boek van mijn favoriete tekenaar Ken don Rosa. Mooi getekend en leuke tekst en zeer goede verhalen. De informatieve pagina's zijn ook leuk ( DUCK, pagina grote tekening van sommige verhalen en verwijzingen naar Carl Barks verhalen) Zeer grote aanrader, ik had de levensverhaal ook al en dat is ook super mooi.
18/10 2016
Joney / Haaksbergen
Keurig geleverd gekregen, zondag besteld (verwachte lever datum 1 november).. Nu al in huis...en ook nog eens goed verpakt. Mocht er een derde deel uitkomen..ben er zekrs bij
18/10 2016
Paula baak / Zoetermeer
Super boeken erg mooi
15/10 2016
Jelle / De Weere
Oh voordat ik het vergeet (ik heb nu wel al 3 posten geschreven maarja, hypers enzo) in Schurken in Duckstad, jubileum editie die momenteel in de winkel is, is bij het laatste strip verhaal het 50 jarige bestaan van Dagobert duck, geschreven door Don Rosa toegevoegd, mooi verhaal en mocht je hem willen hebben, dan is dit je kans!
15/10 2016
Jelle / De Weere
Bijna allemaal inderdaad door Don Rosa gemaakt, er zijn enkele informatieve pagina's (bijvoorbeeld in verhalen van Don Rosa staat vaak DUCK ergens verstopt), de enige die niet door Don Rosa is gemaakt is volgens mij later bewerkt door hem en dan lieten ze eerst de Don Rosa versie zien en dan twee pagina's van de ander. Ik vind het een mooie aankoop, en ben er te vree mee. Als je van Dagobert duck verhalen houd raad ik hem aan.
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews