Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Crosley

Crosley Platenspelers van Crosley zijn stijlvol en retro. De radio's van Crosley bestaan al sinds 1920, toen het eerste model voor slechts 7 dollar verkocht werd in Amerika. Tegenwoordig is de technologie gelukkig veel beter, en daar is de prijs ook naar. Je betaalt voor kwaliteit, dat staat voorop bij deze platenspelers.Omdat retro altijd in blijft hebben de designers van Crosley de origine...lees meerle ontwerpen zoveel mogelijk in ere gehouden, maar dankzij de moderne kleurtjes en originele verpakkingen zijn het vandaag de dag nog steeds stijlvolle producten. inklappen

Crosley Spinnerette Platenspeler - Blauw

164.95 159.00

Wat is het precies?

De Crosley Spinnerette is qua design geïnspireerd op een platenspeler van Philips uit 1971, maar het geluid klinkt zeker niet oud! Door het retro design is het een opvallend stuk dat zeker een plaatsje in huis verdient waar hij opvalt. 
Je sluit de Spinnerette gemakkelijk aan op je pc, mac, mp3speler of telefoon, maar natuurlijk kun je ook 'gewoon' vinyl draaien. Door het slimme design neem je de platenspeler gewoon overal mee naar toe alsof het een koffertje is.

De Crosley Spinnerette is voorzien van een NP5 diamanten naald, heeft een aux-ingang, snaaraandrijving, drie snelheden om af te spelen, een full range speaker en naast software voor het overzetten van audio ook een usb aansluiting.

Specificaties

Productnummer 134537
Hoogte 44,5 cm
Breedte 29,5 cm
Lengte 13,7 cm
Kleur Blauw
Materiaal plastic/ metal
Serie Spinnerette
Voeding ac/dc adapter 12v

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Crosley Spinnerette Platenspeler - Blauw. Schrijf een review, of bekijk alle reviews