Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Crosley

Crosley Platenspelers van Crosley zijn stijlvol en retro. De radio's van Crosley bestaan al sinds 1920, toen het eerste model voor slechts 7 dollar verkocht werd in Amerika. Tegenwoordig is de technologie gelukkig veel beter, en daar is de prijs ook naar. Je betaalt voor kwaliteit, dat staat voorop bij deze platenspelers.Omdat retro altijd in blijft hebben de designers van Crosley de origine...lees meerle ontwerpen zoveel mogelijk in ere gehouden, maar dankzij de moderne kleurtjes en originele verpakkingen zijn het vandaag de dag nog steeds stijlvolle producten. inklappen

Crosley Nomad Draagbare Platenspeler

229.95 222.45

Wat is het precies?

De Crosley Nomad platenspeler wordt geleverd inclusief NP5 naald voor de optimale geluidskwaliteit. De ingebouwde speakers leveren geluid met genoeg power, geschikt om een feestje mee te geven. Voor nog extra volume zijn ze aan te sluiten op externe speakers. Houd je de muziek toch liever voor jezelf? Gebruik dan de koptelefoon aansluiting. 

De Crosley Nomad is via een USB aansluiting te verbinden met je laptop, zodat je je LP collectie ook digitaal kunt maken! De houten behuizing zorgt voor een perfecte resonantie. De speler is afgewerkt in een bruin geweven doek en heeft twee metalen roosters aan de zijkant die als luidsprekeruitgangen dienen. Met deze vinyl platenspeler haal jij de warmte van muziek in je huis. 

 

Specificaties

Productnummer 160094
Hoogte 33 cm
Breedte 14 cm
Lengte 61 cm
Kleur Bruin
Materiaal wood, fabric, plastic. metal
Serie nomad
Voeding ac/dc adapter 12v

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Crosley Nomad Draagbare Platenspeler. Schrijf een review, of bekijk alle reviews