Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Crosley

Crosley Platenspelers van Crosley zijn stijlvol en retro. De radio's van Crosley bestaan al sinds 1920, toen het eerste model voor slechts 7 dollar verkocht werd in Amerika. Tegenwoordig is de technologie gelukkig veel beter, en daar is de prijs ook naar. Je betaalt voor kwaliteit, dat staat voorop bij deze platenspelers.Omdat retro altijd in blijft hebben de designers van Crosley de origine...lees meerle ontwerpen zoveel mogelijk in ere gehouden, maar dankzij de moderne kleurtjes en originele verpakkingen zijn het vandaag de dag nog steeds stijlvolle producten. inklappen

Crosley Cruiser I Draagbare Platenspeler - Groen

99.95 86.10

Wat is het precies?

Met de Cruiser II van Crosley neem je je muziek overal mee naartoe! De draagbare platenspeler in oud groen is in een modern jasje gestopt, maar heeft nog steeds de retrolook en -feel. 

De Cruiser II heeft een riemaandrijving, kun je op drie verschillende afspeelsnelheden instellen, heeft een ingebouwde voorversterker, een AC power adapter, RCA-uitgang, koptelefooningang en naast een adapter voor het afspelen van singles uiteraard ook full range stereo speakers. Haal de tijden van vroeger terug met deze platenspeler van Crosley!

Specificaties

Productnummer 134522
Hoogte 12 cm
Breedte 27 cm
Lengte 36 cm
Kleur Groen
Serie Cruiser II

Wat vind je ervan?

9/10 2015
Anita / Terneuzen
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews