Dit jaar zal een recordaantal Nederlanders in eigen land op vakantie gaan. Met gesloten pretparken, zwembaden en andere locaties, is het tijd om Nederland op een nieuwe manier te ontdekken. Gelukkig is ons kleine landje zeer divers, met grote natuurgebieden, prachtige kusten, historische steden en nog veel meer. We hebben een nieuw artikel gevonden dat helpt om meer van Nederland te ontdekken: Een Kraskaart van Nederland, waarop je kunt wegkrassen waar je bent geweest.

Op deze landkaart kun je de 355 gemeenten, 12 provincies en 6 Caribische eilanden van ons Koninkrijk wegkrassen. Visualiseer vakanties, fietstochten of uitstapjes door Nederland, leer kinderen op een leuke manier over geografie, etc. De kaart wordt steeds kleurrijker naarmate er meer wordt weggekrast.

Meer informatie is te vinden op de website van de Kraskaart der Nederlanden

Verjaardagscadeaus voor iemand van 17 jaar
Scoor hier een origineel cadeau voor je zoon, dochter, broer, zus, vriend of vriendin die 17 jaar wordt. We hebben de leukste cadeaus van verschillende webshops verzameld om het voor jou makkelijker te maken een leuk cadeau te vinden. Want wat moet je een 17 jarige nou geven? Met een geinige gadget met veel of weinig praktisch nut toon je zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger.