Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Cookoo

Cookoo Bluetooth 4.0 Horloge - Silver on Black

129.95 79.95

Wat is het precies?

Dit stijlvolle horloge kan meer dan alleen de tijd weergeven! Cookoo houdt je op de hoogte van activiteiten die op je telefoon of tablet plaatsvinden..

Met dit horloge sta je altijd in contact met je telefoon of tablet! Gemiste oproepen, smsjes, berichten uit je sociale netwerk of een lege batterij? Al deze meldingen worden weergegeven op het horloge. Met dit horloge blijf je dus altijd op de hoogte zonder steeds op je telefoon te moeten kijken. Erg handig wanneer je geregeld een oproep mist, een afspraak vergeet of je telefoon kwijt bent. Cookoo is eigenlijk jouw back-up plan! 

Cookoo is een connected watch. Dit betekent dat hij via bluetooth in verbinding staat met je telefoon of tablet. Het horloge heeft tal van leuke opties, maar laten we eerst eens stilstaan bij zijn prachtige design! Het horloge heeft een modern en strak vormgegeven design. Het uurwerk heeft een diameter van 4,4 cm en kastdikte van 1.63 cm. Dit maakt het horloge een echte eyecatcher om je pols, want net als de meeste hippe horloges is Cookoo lekker robuust! 

Het horloge is geschikt voor alle smartphones met bluetooth 4.0. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor de iPhone 4s, de iPad 3 & 4, de iPod Touch en de Samsung Galaxy S4. Zodra je de applicatie van Cookoo download kun je direct aan de slag! 

Het horloge wordt geleverd met gebruiksaanwijzing en is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige dat je hoeft te doen is in te stellen welke meldingen je wenst te ontvangen op het horloge. Daarnaast stel je in hoe je deze melding wilt ontvangen, namelijk via een pictogram, een trilling of een piepje. Met het horloge kun je al met een druk op de knop een inkomende oproep weigeren of Facebook checken zonder je telefoon aan te raken. 

Je kunt de volgende meldingen ontvangen op je horloge:
- Meldingen voor inkomende telefoontjes, gemiste oproepen, kalender herinneringen, Facebook berichten en boodschappen
- Sms-berichten
- E-mailberichten
- Twitterberichten
- Waarschuwing bij lage batterijspanning
- Alarm en timer

Maar er is meer! Met een druk op de Command-knop is het mogelijk om specifieke acties te ondernemen zoals fotograferen (net als een zelfontspanner), inchecken op facebook, je muziek beheren, een locatie taggen en je telefoon opzoeken (dan moet je natuurlijk wel binnen je bereik van bluetooth zijn).

Let op! Sommige meldingen worden nog niet op alle toestellen ondersteund. De app van Cookoo wordt vaak geupdate waardoor deze voor steeds meer telefoons geschikt zal zijn. De komende tijd zullen steeds meer toestellen toegevoegd worden, waaronder android toestellen. 

Het horloge werkt op een knoopcelbatterij en gaat zeer lang mee. De batterij is daarnaast eenvoudig te vervangen en verkrijgbaar bij verschillende winkels. Het horloge wordt geleverd in een leuke verpakking. De kunststof verpakking is namelijk te gebruiken als vogelhuisje. Dit maakt Cookoo niet alleen een erg leuk, maar ook een sympathiek merk. 

Het horloge heeft een kunststof behuizing met een aluminium ring, anti-kras glas en een siliconen band. De band is 2,2 cm breed met een bandlengte van maximaal 23 cm. Het Cookoo horloge is waterdicht tot 5 ATM. Dit betekent dat je horloge geschikt is om mee te douchen of te zwemmen aan de oppervlakte van het water. 

Kortom, dit unisex horloge van Cookoo is een absolute musthave voor iedereen die graag in contact staat met zijn telefoon, maar niet continu met zijn telefoon in de hand gezien wil worden.

Specificaties

Productnummer 100313
Geschikt voor iPhone 5/ iPhone 4S/ iPad mini/ iPad 3 &4/ iPod Touch 5
Kleur Zilver
Kleur wijzerplaat zwart
Materiaal Kunststof
Weergave analoog

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Cookoo Bluetooth 4.0 Horloge - Silver on Black. Schrijf een review, of bekijk alle reviews