Verberg

Meer afbeeldingen

Chocotelegram 30: Stel eigen tekst samen (+luxe geschenkdoos)

19.95

Wat is het precies?

Chocolize your message; stuur je persoonlijke boodschap eens in chocolade! Met 30 chocolade blokjes (3 rijen van 10) kun je een eigen tekst vormen. Deze chocolade telegrammen worden geleverd in een luxe geschenkdoos. De blokjes zijn voorzien van een letter, cijfer, leesteken of symbool en zijn gemaakt van melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte chocolade. Wij werken uitsluitend met top-kwaliteit Belgische chocolade van Callebaut. Door middel van het toetsenbord kun je zelf de gewenste indeling van uw tekst invoeren. Het Chocotelegram® is verpakt in een fraaie (verzend)omdoos.
 
Melkchocolade en witte chocolade:
Ingrediënten: suiker, cacaomassa, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), aroma vanilline.
Cacaobestanddelen minimaal; melkchocolade 35%, pure chocolade 48%.
 
Voor het symbool "hartje" kun je het volgende leesteken invoeren: ^ . Het is alleen mogelijk om letters te gebruiken die in het Nederlands alfabet voorkomen. Elke regel heeft een lengte van 10 letters.
 
Let op: dit product kan alleen in Nederland en België bezorgd worden. Bezorging in andere landen binnen of buiten Europa is niet mogelijk.

Specificaties

Productnummer 16049
Kleur 10
Materiaal 10
Vorm 10

Wat vind je ervan?

9/4 2010
Madelon / Heiloo
Mijn moeder was 12 1/2 jaar getrouwd. Ik had deze voor haar besteld met een leuke tekst. Ze waren er erg blij mee, alleen niet voor lang, want ze hadden het al snel opgesnoept!
27/4 2009
Jarno / Zaandam
erg leuk als je bijv. een verjaardag hebt, en iets orgineels wilt geven!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews