Verberg

Meer afbeeldingen

Chocotelegram® 21: Stel je eigen tekst samen

14.95 12.49

Wat is het precies?

Chocolize your message; stuur je  persoonlijke boodschap eens in chocolade! Met 21 chocolade blokjes (3 rijen van 7) kun je een eigen tekst vormen. De blokjes zijn voorzien van een letter, cijfer, leesteken of symbool en zijn gemaakt van melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte chocolade. Wij werken uitsluitend met top-kwaliteit Belgische chocolade van Callebaut. Door middel van het toetsenbord kun je zelf de gewenste indeling van uw tekst invoeren. Het Chocotelegram® is verpakt in een fraaie (verzend)omdoos.
 
Melkchocolade en witte chocolade:
Ingrediënten: suiker, cacaomassa, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), aroma vanilline.
Cacaobestanddelen minimaal; melkchocolade 35%, pure chocolade 48%.

Voor het symbool "hartje" kunt u het volgende leesteken invoeren: ^  . Het is alleen mogelijk om letters te gebruiken die in het Nederlands alfabet voorkomen. Elke regel heeft een lengte van 7 letters.
 
Let op: dit product kan alleen in Nederland en België bezorgd worden. Bezorging in andere landen binnen of buiten Europa is niet mogelijk.

Specificaties

Productnummer 14198
Kleur Bruin
Materiaal Chocolade

Wat vind je ervan?

25/10 2011
margriet / vianen
Erg leuk kado! voor mijn schoonvader die 70 werd Leuk verpakt en een hele mooie kaart erbij met mooie getypte letters Ik vond het nog leuker dan ik dacht!! Ik had het besteld en echt de volgende dag in huis SUPER SUPER ik onthoud deze echt voor andere gelegenheden
12/7 2010
Harry / WH-A´dam
Een erg leuk idee van TNT ! M´n liefje zal het zeker op prijs stellen.
6/5 2009
Anita / Delft
Een lekker chocoladetelegram ontvangen op mijn verjaardag! Erg leuk!
29/1 2009
Diana / Vleuten
Dit is erg leuk. Zeker als je iemand even stil wil krijgen. Mij is dat zeker gelukt. Overigens vind hij het zonde om op te eten.
22/12 2008
Meriam / Zaltbommel
Dit jaar heb ik al verschillende chocotelegrams verzonden,als felicitatie,bedankje of opkikkertje.Ze vielen allemaal even goed in de smaak ( letterlijk),zowel bij vrouwen als mannen.De reakties waren allemaal hetzelfde Wat origineel en erg lekker !
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews