Verberg

Meer afbeeldingen

Chocotelegram® 14: Stel je eigen tekst samen

11.95 9.95

Wat is het precies?

Stuur je persoonlijke boodschap eens in chocolade! Met 14 chocolade blokjes (2 rijen van 7) kun je een eigen tekst vormen. De blokjes zijn voorzien van een letter, cijfer, leesteken of symbool en zijn gemaakt van melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte chocolade. Wij werken uitsluitend met top-kwaliteit Belgische chocolade van Callebaut. Door middel van het toetsenbord kun je zelf de gewenste indeling van uw tekst invoeren. Het Chocotelegram® is verpakt in een fraaie (verzend)omdoos.
 
Melkchocolade en witte chocolade.
Ingrediënten: suiker, cacaomassa, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), aroma vanilline.
Cacaobestanddelen minimaal; melkchocolade 35%, pure chocolade 48%.
 
Voor het symbool "hartje" kunt u het volgende leesteken invoeren: ^ . Het is alleen mogelijk om letters te gebruiken die in het Nederlands alfabet voorkomen.
 
Productdetails:
  • Omdoos LxBxH: 22x 12x 2,5 cm.
  • Netto gewicht chocolade: 133 gram.
Let op: dit product kan alleen in Nederland en België bezorgd worden. Bezorging in andere landen binnen of buiten Europa is niet mogelijk.

Specificaties

Productnummer 14197
Kleur Bruin
Lengte Regel 1 7
Lengte Regel 2 7
Materiaal Chocolade

Wat vind je ervan?

11/6 2010
Marco / Tilburg
Werkt echt, volgende dag in huis
8/10 2009
B. de Rooy / -
Heb via tntkadowinkel.nl een chocotelegram besteld. De ontvanger had hem zoals beloofd de volgende werkdag in huis. Hartstikke leuk en orgineel kado omdat je zelf een tekst kunt bepalen. Ga vast en zeker vaker iemand zo'n orginele chocotelegram toesturen.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews