Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Catalyst

Catalyst Avonturiers Josh Wright en June Lai besloten het heft in eigen handen te nemen. Aangezien ze zelf veel op pad zijn, wilden ze hun telefoons goed kunnen beschermen, maar ze konden geen hoesjes vinden die pasten bij hun wilde levensstijl. Ze willen tenslotte wel foto's kunnen maken van de watervallen en jungles die ze tegen komen. De hoesjes van Catalyst zijn zo ontwikkeld dat ze verschillende weersomstan...lees meerdigheden aan kunnen. inklappen

Catalyst Beschermhoes - iPhone 6

74.95 69.95

Wat is het precies?

Plaats deze hoes van Catalyst om je iPhone 6 en je kunt 'm altijd en overal gebruiken! De hoes is waterdicht (tot vijf meter) en beschermt je iPhone tegen regen, sneeuw, zand en modder. Daarnaast kan de hoes wel tegen een stootje en is hij opgewassen tegen een val tot twee meter. 

Verder is hij gebruiksvriendelijk én voorzien van een mooi design. De voor- en achterkant is volledig doorzichtig en wanneer je, je iPhone erin stopt, kun je gewoon gebruik blijven maken van het TouchID. 
De hoes is in drie varianten te verkrijgen, elk geschikt voor een andere telefoon. Dit model past perfect op een iPhone 6.  

Specificaties

Productnummer 142639
Geschikt voor voor iPhone 6
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Catalyst Beschermhoes - iPhone 6. Schrijf een review, of bekijk alle reviews