Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Canary

Canary All-in-One Huisbeveiligingssysteem - Wit

219.00

Wat is het precies?

Canary is een all-in-one huisbeveiligingssysteem dat je de mogelijkheid biedt om alles nauwkeurig in de gaten te houden en eventuele indringers buiten te houden. Dit handige apparaat kun je verbinden met je telefoon en via de app kun je vervolgens alles in de gaten houden of reguleren met één druk op de knop. 

Zo kun je via de app een video streamen of een audio opname beluisteren om te controleren of je iets ziet of hoort in je huis. Daarnaast krijg je een meldig als er beweging is gedetecteerd, zodat je de video opname kunt bekijken of een 90 decibel sirene kunt laten afgaan vanaf een afstand. Ook 's nachts kun je gebruik maken van de Canary dankzij de slimme night vision optie. Tot slot kun je zelfs nog de kwaliteit van de lucht en de temperatuur in huis monitoren. Dit alles kan overal vandaan bestuurd worden via je telefoon!

Specificaties

Productnummer 162978
Hoogte 15,2 cm
Aantal 1
Diameter 7,6 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Voeding Netstroom

Wat vind je ervan?

13/12 2016
Gert / Diemen
All-in-one Huisbeveiligingssysteem is het bijna. Hij doet precies wat hij moet doen maar ik heb een groot huis en zo'n groot bereik heeft hij niet. Maar de locatie waar hij staat ingesteld is een zwaar bewaakte zone geworden.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews