Verberg
Bij deze gadget krijg je tijdelijk een gratis Paintball entreeticket voor 10 personen! Op vertoon van het entreeticket heb je toegang tot: 10x personen entree, 10x 3 uur Paintball, 10x 75 kogels en groepsinstructie. Geldig op alle locaties van Events Bakery.

Canary All-in-One Huisbeveiligingssysteem - Wit

219.00

Wat is het precies?

Canary is een all-in-one huisbeveiligingssysteem dat je de mogelijkheid biedt om alles nauwkeurig in de gaten te houden en eventuele indringers buiten te houden. Dit handige apparaat kun je verbinden met je telefoon en via de app kun je vervolgens alles in de gaten houden of reguleren met één druk op de knop. 

Zo kun je via de app een video streamen of een audio opname beluisteren om te controleren of je iets ziet of hoort in je huis. Daarnaast krijg je een meldig als er beweging is gedetecteerd, zodat je de video opname kunt bekijken of een 90 decibel sirene kunt laten afgaan vanaf een afstand. Ook 's nachts kun je gebruik maken van de Canary dankzij de slimme night vision optie. Tot slot kun je zelfs nog de kwaliteit van de lucht en de temperatuur in huis monitoren. Dit alles kan overal vandaan bestuurd worden via je telefoon!

Specificaties

Productnummer 162978
Diameter 7,6 cm
Gewicht 396 gram
Hoogte 15,2 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Voeding Netstroom

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Canary All-in-One Huisbeveiligingssysteem - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews