Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Cabanaz

Cabanaz Cabanaz is een hip merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en praktische ontwerpen. De producten, die veelal geschikt zijn voor gebruik in het huishouden, hebben een retro chique look met een vernieuwende twist. Cabanaz werkt veel samen met een team van eigen en externe ontwerpers en stylisten, waardoor het merk steeds weer met een verfrissende nieuwe collectie komt. De combinatie ...lees meervan kleur met opvallende ontwerpen en een aantrekkelijk prijs maken de producten van Cabanaz toegankelijk voor een breed publiek.  inklappen

Cabanaz Magnetische Kookwekker - Grijs

9.95

Wat is het precies?

Deze magnetische kookwekker van Cabanaz kunt u niet alleen neerzetten op het aanrecht, maar door de magnetische achterzijde kunt u deze ook nog eens bevestigen op de koelkast, afzuigkap etc.
De wijzerplaat draait mee met het aantal minuten, wat een erg leuk detail is.

De kookwekker is mechanisch, er zijn dus geen batterijen nodig. 

Specificaties

Productnummer 82669
Hoogte 3 cm
Diameter 7,8 cm
Kleur Grijs
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

26/1 2014
Chantal / Apeldoorn
Ik heb een poos geleden deze kookwekker gekocht omdat mijn zoon autisme heeft, hij wil graag weten hoeveel tijd hij nog krijgt/ over heeft voor bv aktiviteiten. De orginele time timers zijn veel duurder, en deze kan je ook ergens aan hangen omdat deze van rvs is. Superding voor mijn zoon, erg blij mee!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews