Verberg

Meer afbeeldingen

BOXX Fiets

3799.00

Wat is het precies?

Als jij vaak korte ritjes maakt, is het ideaal om een BOXX te hebben. De BOXX is een elektrisch voertuig met een knap staaltje techniek dat veel kennis en precisie vereist. Dankzij de techniek is hij erg compact en strak van buiten, maar heeft hij veel vermogen. Doordat het een geheel elektrisch voertuig is, is hij bovendien erg zuinig en goed voor het milieu.

De BOXX is op verschillende gebieden uniek, maar voornamelijk omdat dit het eerste tweewielige voertuig is met een all-wheel-drive aandrijfsysteem. Hierdoor is het één van de meest efficiënte en bekwame voertuigen op bijna alle ondergronden. Tegelijkertijd is hij zuinig en verbruikt hij gemiddeld drie keer minder energie dan de andere voertuigen in zijn klasse. Verder is er voor de BOXX een uniek remsysteem ontworpen, wat hem nog veiliger maakt om mee te rijden. 
 
Voor ieder ritje dat je maakt, is de BOXX ongelooflijk handig. Je hebt er geen rijbewijs voor nodig en je kunt er zo mee wegrijden als met een scooter. Daarnaast kun je 'm dankzij het handige design overal neerzetten; binnen, buiten of in de schuur, zonder dat het slecht is voor het voertuig. 

Bovendien is de BOXX speciaal ontworpen om de veiligheid  te waarborgen en ook daarom kun je 'm beter gebruiken dan je fiets. Alle verlichting is voorzien van LED-lampen, zodat hij ook 's nachts goed te zien is op de weg. Je kunt hem zelfs aansluiten op je smartphone voor allerlei handige features. De BOXX is ideaal voor jong en oud. 

Specificaties

Productnummer 159750
Lengte 1 meter
Kleur Wit

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de BOXX Fiets. Schrijf een review, of bekijk alle reviews