Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Born in Sweden

Born in Sweden Born in Sweden heeft een passie voor het combineren van een hoog innovatief design met een onverwacht simpele productoplossing. Het bedrijf, dat gevestigd is in het hart van Zweden, bezit individuele krachten die alles anders zien, anders doen en daarbij veel ervaring hebben op internationaal gebied. Born in Sweden heeft één gezamenijk doel: het maken van functionele producten die beter ...lees meerwerken, problemen oplossen, een hoog gebruiksgemak hebben en er uiteraard erg goed uitzien! Born in Sweden is opgericht door Pascal Charmolu en Kim Vejsholt in 2007. Zij hebben samengewerkt aan vele succesvolle design projecten door de jaren heen, voordat ze hun krachten bundelden en Born in Sweden startte.  inklappen

Born in Sweden Vogelvoeder Deluxe

34.90 29.90

Wat is het precies?

In de winter, wanneer het koud en guur is, helpen we onze vliegende vrienden graag een handje. Wanneer het onder nul is, is er vaak niet meer voldoende voedsel te vinden voor de vogeltjes. Het is daarom een goed idee de vogeltjes te helpen door een vogelvoeder in de tuin te plaatsen. Heeft u geen tuin of geen geschikte plaats voor een vogelvoeder? Dan is deze kit van Born in Sweden een absolute musthave. Het ontwerp is namelijk zeer inventief, omdat deze aan het raam bevestigd kan worden. Tegelijkertijd heeft de vogelvoeder een modern design. Kortom, een leuk cadeau voor wie van vogeltjes in de tuin houdt en design! 

Deze leuke set bestaat uit een vogelvoeder, een rustplaats en een navulbeker waarmee de vogelvoeder gemakkelijk bijgevuld kan worden. De vogelvoeder is gemaakt van gerecycled kunststof en kan eenvoudig aan het raam bevestigd worden dankzij de handige zuignap. De meegeleverde rustplaats kan ook eenvoudig aan het raam bevestigd worden met een zuignap. De rustplaats maakt plaats voor de vogeltjes die in de rij staan om ook een graantje mee te pikken. De rustplaats is weerbestendig tegen UV-straling en extreme weersomstandigheden.

De vogelvoeder van Born in Sweden is geschikt voor kleine vogeltjes. De vorm van de vogelvoeder zorgt er voor dat de grote vogels hier niet kunnen fourageren. Daarnaast blijft het voer in de vogelvoeder droog, dankzij de zijdelingse openingen en een afwateringsgaatje onderin. Hierdoor raakt het vogelvoer niet bedorven na een stevige regenbui.  

Het bijzondere van de vogelvoeder is dat deze aan het raam bevestigd wordt. De vogeltjes zijn hier snel aan gewend. Het is een prachtig schouwspel als de mussen en de mezen lekker zitten te eten en te kibbelen.

Het wordt aangeraden de vogelvoeder iedere 3 tot 4 maanden te reinigen. De vogelvoeder is vaatwasserbestendig in de bovenste korf van de vaatwasser. De vogelvoeder is dus eenvoudig te reinigen.
 

Specificaties

Productnummer 105421
Diameter 11,5 cm
Geschikt voor Bevestiging met zuignap
Inclusief Vogelvoeder/rustplaats/navulbeker
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

19/12 2013
Marjolein / Etten-Leur
Ik heb de bird feeder al een jaar aan ons raam en ik vind hem super!! De Kool- en Pimpelmezen vliegen aan en af en de pinda's zijn niet aan te slepen.... Het is iedere dag weer een genot om naar te kijken......
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews